CК «Євроінс Україна» обрала новий склад Наглядової ради

07.05.2024

CК «Євроінс Україна» обрала новий склад Наглядової ради

30 квітня відбулися загальні збори акціонерів страхової компанії «Євроінс Україна». Зокрема, відповідно до законодавства було оновлено склад Наглядової ради компанії.

Головою Наглядової ради СК «Євроінс Україна» знову обрано Мирослава Бойчина. Мирослав Бойчин обіймає посаду Голови Правління СК «Європейське туристичне страхування», яка входить до страхової групи «Євроінс Іншуранс Груп» разом із СК «Євроінс Україна». Останні три роки Мирослав Бойчин також був Головою Наглядової ради СК «Євроінс Україна».

Іван Христов переобраний членом Наглядової ради СК «Євроінс Україна». Іван Христов є головним бухгалтером, фінансовим контролером в Eurohold Bulgaria. До переобрання членом Наглядової ради Іван Христов вже обіймав зазначену посаду в Компанії три останні роки. Новим членом Наглядової ради СК «Євроінс Україна» обрано Тодорку Стоянову. Тодорка Стоянова – діючий адвокат Софійської адвокатської колегії (Болгарія).

Незалежними директорами СК «Євроінс Україна» обрано Артемія Єршова та Олену Мітроніну. Артемій Єршов має багаторічний досвід роботи у фінансовій системі, банківській сфері. З жовтня 2023 року до 30 квітня цього року обіймав посаду незалежного директора СК «Євроінс Україна». Олена Мітроніна понад 20 років працює на страховому ринку України, має досвід управління страховою компанією. На сьогоднішній день представляє компанію ТОВ «Єва Солюшнз», яка займається розробкою ПЗ для учасників страхового ринку.


Довідка:

СК Євроінс Україна – універсальний non-life страховик, працює на українському ринку з 1992 року. Входить до складу болгарської Euroins Insurance Group (EIG) – однієї з найбільших незалежних страхових груп, що діють у країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи. Страхова група EIG є дочірньою компанією Eurohold Bulgaria – провідної енергетичної та фінансової групи, що працює в Центральній, Східній та Південно-Східній Європі.

Компанія має близько 100 представництв по всій країні, володіє 25 ліцензіями, з них 16 – з добровільних і 9 – з обов'язкових видів страхування. СК «Євроінс Україна» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та ЕВА (European Business Association), активно працює в сегментах автострахування, медичного страхування, страхування майна, відповідальності та вантажів для приватних і корпоративних клієнтів.

замовлення послуг

Оберіть послугу, яка вас цікавить

Ваш телефон

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

або напишіть нам

чи дзвоніть

0 800 501 513 470

зареєструватися

Ім`я*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Телефон*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Email*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Пароль не відповідає вимогам.

Пароль повинен бути не менше 6 символів.

Цей користувач вже зареєстрований.

Вхід

Для входу введіть свою email адресу

Пароль для gmail

!

Поле не може бути порожнім.

Такого email не існує. Перевірте коректність або зареєструйтесь

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний пароль, спробуйте ще раз

На gmail вислане посилання для зміни пароля.

Я згадав пароль

скидання пароля

Введіть будь-ласка новий пароль

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат або паролі не співпадають

Повторіть пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

зберегти

Дякуємо за Ваше замовлення! Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

Дякуємо за Ваше звернення!